Av lindesportnytt - 21 november 2011 16:22

Matchen från igår mellan Enköping-Lindlöven är tyvärr ingen vidare läsning att läsa. Slutade med förlust och smått förnedrade 9-2 förlust. Formen verkar avtagit rejält efter efter några fina segrar. Förlust mot Falun sist med 4-8 och nu detta. Sjutton insläppta mål på två matcher och sex framåt talar tydligt på att både förvaret och målvakten just nu inte stämmer nå vidare bra. Läste tidningen och rubriken talade tydligt från tränare Osten att matchen från Enköping var en riktig pissmatch. Match igen på onsdag hemma mot Ore bara att träna vidare nu i två dagar och analysera vad som ligger bakom problemet och hoppas på att en seger kommer i den matchen.

Av lindesportnytt - 21 november 2011 16:08

Lördagens match i allsvenska handbollen mellan Lif Lindesberg-Örrened slutade med en enkel seger för Linde. En match som visades sig skulle vara viktig för att haka på lagen ovanför i tabellen och inte tappa mer mark till lagen i toppen. Matchen avgjordes tidigt i första halvlek redan då Lif skaffade sig en stor ledning redan i halvtid och då redan avgjort matchen i halvtid med en ledning och 21-9 på matchklockan. Bra målvaktsspel i Linde var nog den stora orsaken att det sprang iväg lite. Men ett bra försvarsspel och snabba kontringar birdrog mycket till segern i matchen. Skoj att Lif fått igång kantspelet på slutet märks tydligt att Oskar Erixson börjar hitta formen med sina åtta mål i matchen och bäste målskytt. Slutresultatet skrevs tillslut till 32-22 i Lif favör. Börjar tyvärr märkas att publiken sviker lite enbart 860 personer såg matchen inte dåligt men borde locka mer.

Av lindesportnytt - 20 november 2011 22:13

Så här såg det ut igår efter att Lindesbergs damer i Volleyboll tagit hem tredje raka Guldet i Svenskacupen finalen efter att besegrat Hylte/Halmstad i tre raka set.

Stort grattis :)

Av lindesportnytt - 20 november 2011 17:16

Då var det ännu en hockeysöndag i div1. Lindlöven möter denna dag Enköping och har just nu inte mycket att skriva om matchen förutom att en bit in i andra perioden så har Enköping avgjort matchen med en ganska klar ledning med 8-2. Dags att byta målvakt kanske kan ju byta målvakt kan ju knappast bli mer förnedrade.

Av lindesportnytt - 19 november 2011 18:54

Idag tog Lindesberg Volley sin första stora titel för säsongen då Finalen i Svenska Cupen spelades i Uppsala mot Hylte/Halmstad. Guldet tog man nämligen med sig hem till Lindesberg.

Har tyvärr inte så mycket info i detta nu om matchen men återkommer inom kort.

Stort Grattis Lindesberg Volley till Guldet :)

Av lindesportnytt - 17 november 2011 23:30

Efter fyra raka vinster i Div 1 hockeyn så fick segertåget för Lindlöven ett stopp då Falu If gästade Lindehov på onsdags kvällen. Förlust med siffrorna 4-8 och egentligen så var matchen redan slut efter första perioden då Falun redan då komfortabelt tagit en stabil ledning med fyra mål mot Lövens ett. Var tyvärr bara ett lag på isen då. Att göra fyra mål på hemmaplan är inte dåligt och med det så är det många lag som vinner matcherna på men släppa in åtta ja då kan man undra felet. Bristande försvar el helt enkelt en målvakt som inte tar det lilla extra ?.

Nu såg jag visserligen skotten från matchen på Swehockey och undrar om statistiken verkligen stämmer 26-66 i Falu favör kan det verkligen stämma låter mycket. Men okej då. Emil ( Nalle ) Johansson den killen verkar ha oturen med sig fick inte för så många matcher sen en klubba i ansiktet och igår var det dags igen för Löven backen. Gick nog bättre den här gången som tur var en snabb visit hos akuten och några stygn. Sägs att han redan är tillbaka nästa match.

Bara att ladda batterierna till nästa match på söndag då Enköping står på schemat. Sämst i matchen mot Falun gick utan tvekan till domaren som va bedrövlig. Bäst i Löven Patrik Säfström med ett mål och Niklas Nooni men sina två en riktig krigare.

Av lindesportnytt - 16 november 2011 19:29

UTSPELADE !!

Av lindesportnytt - 16 november 2011 12:04

Tar er formstarkt Lindlöven sin femte raka seger i Div 1 Hockeyn ikväll när Falu If gästar Lindehov ?